فائزه باقری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: کانون تاک مخفف سه کلمه «تفکر، اتحاد و کوشش» است در اردیبهشت ماه 83 در پی شرکت در سفری دانشجویی به شهر شیراز و پس از شرکت در همایش رسیدگی به مشکلات نابینایان در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.
وی با بیان این نکته که در این کانون دانشجویان نابینا، کم بینا و بینا در کنار یکدیگر قرار میگیرند، تصریح کرد: این کانون با هدف کمک به دانشجویان کم بینا و نابینا تاسیس شده است.
عضو کانون دانشجویی فرهنگی- هنری تاک ادامه داد: برگزاری جشن بیست و سه مهر (روز جهانی عصای سفید و نابینایان)، برگزاری همایشها و نمایشگاههای مختلف جهت شناساندن تواناییهای معلولین به سایر افراد با محوریت نابینایان، انجام فعالیتهای علمی همچون ضبط جزوهها و کتاب توسط دوستان بینا و هم چنین منشی امتحانات برای دانشجویان نابینا و در صورت نیاز کم بینا، برگزاری کلاسهای مختلف از جمله کلاسهای آموزش خط بریل به افراد بینا توسط نابینایان، تحرک و جهت یابی برای دانشجویان نابینای ورودی جدید جهت آشنایی با محیط دانشگاه، برگزاری کلاسهای آموزش کامپیوتر به نابینایان و کم بینایان از سطح مقدماتی تا پیشرفته و آموزش ضبط صحیح جزوات و کتب به افراد داوطلب بینا از جمله اقداماتی است که توسط اعضای این کانون در دانشگاه انجام میشود.
وی برگزاری اردوهای تفریحی و فرهنگی، برگزاری مسابقات ویژه نابینایان، تاسیس کتابخانه بریل، تشکیل گروه موسیقی تاک، برگزاری اردوهای کارآفرینی و بازدید از موسسات مربوط به نابینایان، برگزاری شبهای شعر و قصه و جلسات هفتگی شعر خوانی را از دیگر برنامههای این کانون فرهنگی و هنری در طول سال تحصیلی دانست.
این فعال دانشجویی برگزاری نمایشگاه »کمی باور» در دانشگاه را یکی از فعالیتهای این کانون در طول سال جاری دانست و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به مناسبت هفته جهانی معلولان از یکشنبه 22 آذر ماه سال جاری تا چهارشنبه 25 آذر در دو نوبت صبح و عصر پذیرای حضو علاقمندان بود.
باقری یادآور شد: در این نمایشگاه دانشجویان نابینا و کم بینا به معرفی کانون تاک به سایر دانشجویان میپرداختند و آنان را با دستاوردها و فعالیتهای هنری خود آشنا میکردند.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در سه بخش فعالیت میکرد، بیان داشت: اجزای بدن مصنوعی و پروتزهای بدنی در بخش آموزشی، ابزارآلات کمک آموزشی در حیطه نابینایان و ناشنوایان و تابلوهای نقاشی، عروسکها، صنایع سفالی و چوبی ساخته دست معلولان جسمی و حرکتی در بخش فرهنگی و هنری به نمایش گذاشته شد.
عضو کانون دانشجویی کم بینا و نابینای دانشگاه ادامه داد: ارائه ورزشهای مختص نابینایان مانند شودان( پینگ پنگ شبیه سازی شده)، گل بال و شطرنج نابینایان نیز از دیگر امکانات این نمایشگاه بود.
لازم به ذکر است، نمایشگاه «کمی باور» 22 آذر با حضور کافی، رئیس و یوسفی، معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد در محوطه درب شمالی این دانشگاه افتتاح شد.